webdesign en websites met fotografie en

De voordelen van een webdesign inclusief fotografie en tekst :

Het klinkt cliché, maar een website is je visitekaartje. Een website vertelt het verhaal van jouw bedrijf en moet dus goed aansluiten bij al je wensen. Daarom is custom fotografie voor een webdesign aan te raden. Ieder verhaal is immers anders.

 

Misschien ben je net voor jezelf begonnen en heb je je handen vol. Een webdesign dat weinig uitzoekwerk kost, is dan een oplossing. Misschien wil je je bestaande website upgraden naar een meer eigentijds ontwerp. Misschien wil je eens vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wat de reden ook is voor een nieuwe website, STUDIO MVD denkt graag mee over passende oplossingen.

Een webdesign gebaseerd op fotografie creëert eenheid en rust.

webdesign met branding fotografie.jpg

ONTWERP

Bij het ontwerpen van een website inclusief fotografie en tekst wordt het  webdesign volledig afgestemd op jouw product of dienst. Wat werkt wel en niet voor de doelgroep?

Foto's en webdesign zullen passen bij de huisstijl en filosofie van een bedrijf en bij de doelgroep. Ook aan de keuze van de juiste fonts wordt  veel aandacht besteed.  Zo wordt je website precies zoals je in gedachten had.  

TECHNIEK

Ieder webdesign wordt volgens de nieuwste ontwerptechnieken ontwikkeld. In overleg wordt altijd bekeken hoe deze het beste kunnen worden toegepast. Ook bij een eventuele verhuizing of vernieuwing van een bestaande site. 

STUDIO MVD zorgt voor een stressloze installatie of verhuizing van je bestaande of nieuwe website. Vanzelfsprekend wordt er ook rekening gehouden met de technieken voor vindbaarheid in GOOGLE.

 

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Omdat er geen tijd verloren gaat met dure vergaderingen tussen verschillende partijen, komen opdrachtgevers niet voor verrassingen te staan.

STUDIO MVD werkt met vooraf besproken  budgetten. Hierdoor blijven de kosten  helder en bespaar je tijd.

Tijdens een intake gesprek bespreken we de doelen, wensen en het budget.

Voor wie is een website inclusief fotografie en tekst geschikt?

Voor iedereen. Opdrachtgevers zijn kleine & middelgrote bedrijven die niet afhankelijk zijn van zware code om uitgebreide databases te ondersteunen, maar natuurlijk is dit in samenwerking met één van onze partners wel mogelijk.

 

Opdrachtgevers bevinden zich vaak in creatieve beroepen. STUDIO MVD ontwierp websites voor interieur-stylisten, muzikanten en evenementenbureaus. Benieuwd of  een webdesign inclusief fotografie geschikt is voor jouw bedrijf? Websites zien?  Neem dan vrijblijvend contact op.

Tips voor een webdesign inclusief fotografie:

webdesign en websites op basis van fotog

Maak gebruik van custom fotografie. Stockfoto's vertellen niets over jou. Ook voor je vindbaarheid op Google is stockfotografie niet ideaal. 

Lees hier meer over dit onderwerp.

Houd je website compact. Met een rustig webdesign en een overzichtelijke structuur, houd je de aandacht makkelijker vast.

Trends zijn vaak snel voorbij. Kies daarom voor een webdesign dat bij jouw bedrijf past. Op die manier blijft je website ook veel langer actueel.

webdesign inclusief fotografie en tekst.
webdesign & websites inclusief fotografie en tekst
Webdesign-fotografie-websites-tekst-mariekevandinteren

Webdesign gebaseerd op branding fotografie en personal branding fotografie

webdesign & websites inclusief fotografi

T: 0658 - 92 43 03